Tors – måndag 


 

  

Torsdag. – tränade med mamma, var förbi farmor och hjälpte henne med hennes nya dator, träffade Linn och Louise för en middag på olearys. Felicia joinade oss ett tag, följde med Felicia hem en stund sen mötte jag Louise och Linn för ett dopp i Kanaan och kaffe på det. 

   
   
Fredag – mötte Linn, Felicia, Fanny och Aaron vid grötfatet för bad och sol. Följde sen med Linn för att äta lunch. Sen lite shopping i centrum. Kom hem, duschade, bytte om och mötte Felicia vid åtta. Vi tog tunnelbanan till Alvik där Max och Robin hämtade upp oss. Vi grillade på Max uteplats och hade det väldigt trevligt. Pappa jobbade sent så han hämtade upp oss och skjutsade hem oss. 

   
    
    
 
Lördag. Åt brakarfrukost hemma hos pappa. Mötte Linn innan och handlade allting. Fick syn på Danonino som jag var så förtjust i när jag var liten så jag var tvungen att köpa en sån till frukosten. Haha. Vid tre bjöd farmor på lunch, hon hade gjort en god potatissallad med kyckling och färsk sallad. Supergott. På kvällen mötte jag Sarah, Hannah och Anton för lite bowling på Ballbreaker. Vi satte på oss töntiga hattar och solglasögon och körde loss. Jag vann inte 😦 var meningen att jag och Sarah skulle dra ut men vi tappade suget. Tänka sig va ? 😉 

  
Söndag . – Linn ringde och väckte mig vid tio. Hon sa att det var strålande väder och att jag inte fick sova en sekund till. Haha. Så jag gick snällt upp, kockade kaffe till termosen och gick med henne till klipporna. Vi tog med oss lite smått och gott och vitt vin. Det var så fint väder och vi badade flera gånger. Alltså verkligen badade. Doppade huvudet och simmade långt ut. Så härligt. Det var första gången för i år. Har bara doppat kroppen och mest haft panik. Nä men vädret var verkligen på topp. Även om jag såklart tog bilden ovanför när solen gick i moln i tio minuter. Haha. På kvällen mötte jag pappa. Vi tog ett glas och väntade på att Linn skulle sluta jobba. När hon gjort det gick vi hem till pappa där vi drack the och satt på gården och pratade en stund. Sen tog vi en promenad. 

   
    
 
Måndag- vaknade vid tio. Sprang över till farmor och gick ut med milo en snabbis. Sen mötte jag Linn för en shoppingtur i några timmar. Mamma mötte oss för en lunch och sen ännu mera shopping. Det är mycket Linn ska ha med sig innan hon åker. Jag hjälpte henne hitta en bikini och presenter till hennes rumskompisar. Efter det gick jag hem, tränade och nu på kvällen tog jag och Joel en tur med bilen. Vi åkte och hämtade pappa. Har sökt massa jobb idag också. Börjar bli fruktansvärt trött på att bara gå runt hemma. Haha. 

Imorgon blir det stan med Linn. Vi ska till Strandvägen och träffa Linns chef. Jag kanske ska börja jobba där. Dessutom suger jag ut all tid jag bara kan få med henne. Vill inte tänka på att hon åker om tre dagar. Usch! 

Vill inte vill inte vill inte!! 

Puss 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s