19 e December


Fem dagar kvar till julafton och fyra dagar kvar till min challenge är över. Inget socker, bröd, läsk (förutom Cola zero då) pasta, ris och potatis, helt enkelt inga kolhydrater på 25 dagar. Det har gått bra, jag körde på ett gammalt knep, lchf så gick in i ketos rätt snabbt men har inte gått ner i vikt så pass mycket som jag trodde, 3 centimeter runt midjan och 4 kilo totalt. Det låter säkert jätte bra i era öron men brukar kunna gå ner mer på den här tiden men ska ta mig en funderare på vad det kan vara som gör att det inte blev så denna gång. Tror det är att jag ätit för lite och för lite fett. Hade några dagar där min hunger inte existerade så åt två kycklingklubbor på en dag och de som känner mig vet att jag tänker på nästa måltid innan jag ens ätit upp min första men läste lite om det och det kunde ha något med ”inte optimal ketos” och inslulin, ketogener att göra. Är inte så insatt men det är inte farligt iallafall, betyder bara att min kropp fungerar som den ska. 

I helgen har jag bara tagit det lugnt, i lördags träffade jag mina favoriter Felicia och Sofie. Julshoppade och åt lunch, på kvällen kollade jag på film med familjen hemma hos pappa. 

Igår kom Felicia hem till mig, satte in löshår på henne och när vi var klara kom Alice förbi så det blev en liten reunion. Vi beställde mat och gick hem till mig och åt. När de skulle gå hämtade pappa och Ilham upp mig och vi åkte till Kista. 

Idag är det måndag och sista veckan i skolan för det här året. Vi har en vecka till i skolan efter nyår sen går vi ut på praktik. Alltså vart har detta år tagit vägen? Det har gått så jäkla fort. Vill inte! Kan vi bromsa lite? Nej men har sjukt många roliga saker att se fram emot nästa år så längtar redan efter 2017. Vi har gått in i en ny kurs nu som specialiserar sig på bruduppsättningar. Sådär kul tycker jag om jag får vara ärlig. Men kanske ångrar mig. 

Vi hörs, puss 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s